Blog: Mijn eerste leernetwerk bijeenkomst

Shalini Harinarain 05-10-2022
2 reacties

Hi, wat was het leuk om je gister te ontmoeten! Nog even voor de mensen die er niet bij waren... Ik ben Shalini Harinarain, de nieuwe programmasecretaris voor het programma Onbedoelde Zwangerschap en Kwetsbaar (Jong) Ouderschap van ZonMw.

Ik kom uit Rotterdam, maar heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hier heb ik de bachelor Gezondheidswetenschappen gevolgd en daarna de master International Public Health. 

Na mijn afstuderen was het nog even zoeken naar wat ik wil, maar nu ben ik sinds 1 september met veel plezier aan het werk bij ZonMw! In deze eerste weken heb ik veel moeten inlezen en meekijken bij meetings, maar daarnaast mocht ik meteen al aan de slag met de organisatie van de leernetwerk bijeenkomst op 4 oktober. Ik vond het daarom ook erg leuk om deze gister bij te wonen en kennis te maken met velen van jullie.

Wat tijdens deze bijeenkomst naar voren kwam is dat het online platform zeker een toegevoegde waarde heeft, maar dat vaak nog vergeten wordt hier wat op te plaatsen. Daarom dacht ik.. Waarom geef ik niet even het goede voorbeeld! wink

Wat vond jij van de bijeenkomst en heb je nog leuke suggesties voor de volgende? Laten we met z'n allen wat actiever worden op dit platform, dus wees vooral niet verlegen om hieronder een reactie achter te laten!

Afbeeldingen

Bekijk ook

Mieke Spek

18-10-22 om 11:10

Hoi Shalini,

het was leuk om je te ontmoeten op de laatste bijeenkomst. Succes en plezier bij ZonMw gewenst. En jouw bericht is voor mij ook weer even een reminder om actiever op het platform te zijn!

hartelijke groet, 

Mieke (project afstand in verbondenheid/bonding in distance)

Shalini Harinarain

18-10-22 om 15:34

Hoi Mieke,

Hartstikke bedankt! Ik vond het ook erg leuk om jou (en de anderen) te ontmoeten. 
Ik kijk er naar uit om meer van jullie te zien en te horen, zowel bij de bijeenkomsten als op dit online platform.

Hartelijke groet,

Shalini

Cookie-instellingen