Kijk achter de schermen!

"๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ดย ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜“๐˜๐˜‰ย ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏย ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜งย ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ,ย ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ดย ๐˜ป๐˜ฆย ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซย ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅย ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ:ย ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง,ย ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜จย ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ"

Soort document

Wetenschappelijke publicatie
Artikel, interview

Welke (levens)fase

Ouderschap

Onderwerp

Kwetsbaar ouderschap

Doelgroep waar het over gaat

(aanstaande) ouders met een licht verstandelijke beperking

Gericht op professionals werkzaam in/bij

Jeugdzorg

Tijdens haar oratie ๐˜’๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ! liet Maroesjka Van Nieuwenhuijzen zien wat er nodig is voor ouders met een LVB om hun kinderen zelf op te voeden. De oratie is nu gepubliceerd in boekvorm. Waardevol en leerzaam voor elke jeugdzorgprofessional.

Ouders met een LVB kunnen hun problemen niet allemaal zelf oplossen. Toch hebben we vaak de neiging om alles wat mis gaat in deze gezinnen toe te schrijven aan de deze ouders. Het is echter niet alleen hรบn probleem: attributies van professionals, kenmerken van het zorgsysteem en stigmatisering zijn er net zo goed een onderdeel van.

"๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜“๐˜๐˜‰ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ด ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ: ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง, ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ", stelt Maroesjka.

Werk jij als jeugdzorgprofessional bij een GI, Gemeente, zorginstelling/zorgaanbieder, bij Veilig Thuis of de Raad voor de Kinderbescherming? ๐—˜๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป?

๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Mail je naam en adresgegevens naar communicatie@pvj.nl en we sturen het je kosteloos toe! ๐Ÿ“ฌ

๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ: er is een beperkt aantal exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij.
 

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen