Acties ter voorbereiding leernetwerkbijeenkomst 8 juni

Shalini Harinarain 20-03-2023
0 reacties

Op 8 juni van 12.30 u tot 17.30 u staat de eerstvolgende bijeenkomst van het leernetwerk KOOZ gepland. Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op elkaar en elkaars projecten nog beter leren kennen en van elkaar leren.

Hiervoor willen we – net als vorig jaar – verschillende werksessies organiseren waarin een project centraal staat. Een project wordt in de werksessie eerst geïntroduceerd (waar gaat het over, waar sta je) en vervolgens wordt een vraag/bespreekpunt ingebracht waarvoor je het leernetwerk wilt benutten. Maar het kan ook een belangrijke geleerde les uit je project zijn waarvan je denkt dat is nuttig voor de andere deelnemers van leernetwerk.

Kortom, uitwisseling staat op 8 juni centraal, waardoor we hopen dat jullie elkaar en de projecten beter leren kennen en van elkaar kunnen leren.

Maar zonder jullie geen bijeenkomst 😉! We vragen dit keer twee acties ter voorbereiding aan jullie:

Actie 1: aanleveren vlog voor 12 april 2023!

Ter voorbereiding op de bijeenkomst vragen we jullie een vlog op te nemen waarin je in max. 2 minuten in gaat op de volgende onderdelen.


Onderdelen vlog:

  • In een paar regels toelichten waar je project over gaat.
  • Wat zijn de mooiste behaalde resultaten van het project tot nu toe?
  • Wat zijn de geleerde lessen of briljante mislukking die je wilt delen?
  • Welke prangende vraag heb je en waarover zou je graag met de andere deelnemers gedachten willen uitwisselen?

Graag ontvangen we jullie vlogs uiterlijk 12 april 2023 per email: onbedoeldezwangerschap@zonmw.nl  

Actie 2: kijk, kies en meld je aan!  

De vlogs van alle 25 projecten worden vanaf 14 april (via YouTube) dagelijks op het online platform KOOZ gedeeld. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het dan weten via de mail.

Bekijk deze vlogs en geef bij je online aanmelding voor de leernetwerkbijeenkomst aan over welke projecten je op 8 juni meer zou willen horen. Dan houden we daar bij de indeling van de werksessies rekening mee. We selecteren op basis hiervan ook welke projecten een werksessie verzorgen. Deze projecten ontvangen nog bericht en een instructie. Let op: aanmelden kan pas vanaf 14 april via KOOZ.

Voorzitter Krista Okma geeft als voorbeeld alvast een eerste aftrap met haar vlog waarin ze de opdracht ook aan jullie toelicht. De vlog is hier te bekijken.

 

Veel succes allemaal en we kijken uit naar jullie input!

Het team van ZonMw; Krista, Patty, Marieke en Shalini 

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen