Award voor beste poster!

Tijdens het internationale congres voor integrated care heeft het onderzoek naar de Knooppunten Kansrijke Start de award gewonnen voor 'Best Poster'.

📍 Van maandag 22 tot woensdag 24 mei vond in Antwerpen de ‘International Conference for Integrated Care’ plaats. Het centrale thema dit jaar was: “Care in action. How to work together, a participatory approach.”

💻 Voor dit congres heb ik, Nicole, een abstract en poster ingediend over het onderzoek naar de Knooppunten Kansrijke Start in Zuid-Limburg. De posters waren tijdens het congres zichtbaar op tv-schermen bij de posterwalk. En ze werden in de app en op de website getoond voor de in totaal1800 deelnemers. 

🏆 Met mijn inzending heb ik de award voor ‘Integrated Care: Best Poster’ gewonnen. En wàt een verrassing was dat tijdens de award ceremonie van het ICIC23 congres. Werd er opeens ook míj́n naam genoemd! Supertrots! Vooral ook omdat er bijna 300 abstracts en posters waren ingezonden. 

➡ Maar deze award komt niet alleen mij toe, deze is ook voor iedereen die bijdraagt aan de ontwikkeling en implementatie van de Knooppunten Kansrijke Start in de drie pilotgemeenten Kerkrade, Landgraaf en Vaals!

 

Voor de geïnteresseerden:

In de bijlage het abstract en de poster van het ICIC23 congres. 

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen