Slotbijeenkomst Week van het Gezond Zwanger Worden

Shalini Harinarain 11-06-2024
0 reacties

Heb jij je nog niet aangemeld voor de slotbijeenkomst? En ben je benieuwd naar de nieuwe communicatietoolkit voor Gezond Zwanger Worden? Lees dan snel verder!

Beste betrokkene bij (de week van het) Gezond Zwanger Worden,

De week van het Gezond Zwanger Worden (17-21 juni a.s.) komt steeds dichter bij en wat zijn wij aangenaam verrast door de vele initiatieven en acties die jullie of jullie organisaties ondernemen. Er staat al een mooi en gevarieerd programma voor die week in de steigers en daar komen nog steeds mooie nieuwe acties bij. Geweldig!

Er is echt een beweging op gang aan het komen en de gedeelde verantwoordelijkheid om in te zetten op meer bewustwording en voorlichting voor Gezond Zwanger Worden en inzetten op het stellen van de vraag ‘wil je het komende jaar zwanger worden?’ wordt door jullie breed gedeeld en uitgedragen. Bedankt daarvoor. Er melden zich ook nog steeds meer partijen. Spread the word zou ik zeggen want we moeten dit echt mét elkaar doen. Sinds gisteren is ook deze communicatietoolkit beschikbaar die daarbij ondersteunt.

Uitnodiging Slotbijeenkomst

Graag willen we jullie ook uitnodigen voor de slotbijeenkomst van de Week van het Gezond Zwanger Worden op vrijdag 21 juni van 14.00 tot 17.00 uur in het Oude Magazijn in Amersfoort om de week feestelijk af te sluiten. We hebben hiervoor een kort maar mooi programma in petto waarbij we terugblikken, stilstaan bij wat we tot nu toe bereikt hebben en vooruitblikken. Aanmelden kan HIER.

We hopen op een grote opkomst en kijken ernaar uit de week feestelijk met elkaar af te sluiten.

Help ons mee om de initiatieven van de week van het Gezond Zwanger Worden onder de aandacht te brengen

Zoals gezegd zijn we aangenaam verrast en ontzettend blij met de vele initiatieven en acties voor de week van het Gezond Zwanger Worden. We hopen natuurlijk op een groot bereik en een grote opkomst bij de activiteiten van de week. Hiervoor vragen we u allen alvast om uw hulp. Deel in uw netwerk, via uw socials, nieuwsbrieven of op andere manieren zo veel mogelijk deze pagina en enthousiasmeer collega’s, achterban of werkveld om deel te nemen en/of ook aandacht te besteden aan de week van het gezond Zwanger Worden. Alvast bedankt hiervoor. Hou ook onze LinkedIn en socials van Kansrijke Start in de gaten. Daar komen nu dagelijks berichten langs over preconceptionele gezondheid. Deze kunt u vervolgens reposten. Spread the word!

We horen graag van u en hopen u op vrijdag middag 21 juni tussen 14.00 en 17.00 uur live te ontmoeten in Amersfoort tijdens onze slotbijeenkomst van de week van het gezond Zwanger Worden. Tot dan!

Weet ons te vinden bij vragen.

Vriendelijke groet,

Renate de Bie, ook namens team week Gezond Zwanger Worden

Afbeeldingen

Bekijk ook

Cookie-instellingen