Welkom bij KOOZ!Het online platform voor én door het leernetwerk Kwetsbaar Ouderschap en Onbedoelde Zwangerschap. Praat je met ons mee?Registreren

Themabijeenkomst Kansrijke Start: Focus aanbrengen in je plan voor Monitoring en Evaluatie

28-02-2022

Begin

05-04-2022 om 11:00

Einde

05-04-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je weten of je lokale aanpak van Kansrijke Start werkt? Wil je resultaten zichtbaar maken? Leren van samenwerking? Vaak kun je dan vele kanten op. Hoe geef je focus aan? In de basis webinar Monitoring en Evaluatie (M&E) op 5 april 2022 (11.00 – 13.00 u) , worden manieren besproken om dit vorm te geven. Inspirerend en praktisch, zodat je er mee aan de slag kunt.

Tijdens het webinar wordt je meegenomen in de eerste stappen M&E en een overzicht van verschillende methoden en voorbeelden uit andere gemeenten. Je gaat ook zelf aan de slag met de eerste vragen rond M&E en zo doe je direct ideeën op voor concrete vervolgstappen. 

Dit webinar is ook gegeven in 2021 en is bedoeld voor projectleiders/coalitiepartners Kansrijke Start die een start willen maken met M&E of er behoefte aan hebben om hun kennis wat op te frissen. Het webinar wordt verzorgd door Pharos en Platform31.  

Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Bekijk ook

Cookie-instellingen