Welkom bij KOOZ!Het online platform voor én door het leernetwerk Kwetsbaar Ouderschap en Onbedoelde Zwangerschap. Praat je met ons mee?Registreren

symposium JOP Positieve Jeugdzorg

20-11-2023

Begin

01-02-2024 om 13:00

Einde

01-02-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heerlen, Royal Theater

Donderdagmiddag 1 februari 2024 organiseert het JOP van gemeente Heerlen samen met Lectoraat Sociale Integratie, Zuyd Hogeschool een symposium over Positieve Jeugdzorg, dat plaatsvindt in Heerlen.

Donderdagmiddag 1 februari 2024 organiseert het JOP van gemeente Heerlen samen met Lectoraat Sociale Integratie, Zuyd Hogeschool een symposium over Positieve Jeugdzorg, dat plaatsvindt in Heerlen. Hier vind je het programma.

De JOP methodiek Positieve Jeugdzorg van het Jonge Ouder Perspectief (JOP) wordt daarin gepresenteerd. Sprekers gaan in op thema’s als veerkracht, positieve psychologie, werken aan veiligheid en aandacht voor jong vaderschap.

Naast de projectleiders Simone Knops en Marijke Sniekers hebben we de volgende sprekers:

Iedereen in het sociale en medische domein die met jeugd, jongeren en jonge moeders en vaders werkt is van harte welkom.

Deel dit gerust met professionals, beleidsmakers, ervaringsdeskundigen in jeugdzorg, jeugdhulpverlening, jeugdgezondheidszorg, verloskunde, kraamzorg in je netwerk.

Verdere praktische informatie, het programma en een aanmeldlink vind je hier.

Bekijk ook

Cookie-instellingen