Submenu

Vul de vragenlijst van de Samenwerkstudie in! *inmiddels gesloten

Marit van Bruggen 15-05-2023
112 keer bekeken 0 reacties

*De vragenlijst is gesloten, d.d. 15-08-2023. Resultaten volgen. Heeft u in uw werk contact met cliënten/patiënten in de gemeente Groningen? Of geeft u leiding of bestuurt u organisaties die dit doen? Dan willen wij u vragen om deze vragenlijst in te vullen voor onze Samenwerkstudie. ​​​​​​​

Voor deze studie willen wij weten of en hoe u samenwerkt met andere zorgaanbieders en hoe dit contact verloopt. Het invullen duurt 10 minuten. 

 

Samenwerken rondom kwetsbare cliënten: hoe kan het beter?  

We weten dat de samenwerking en de zorg voor cliënten en patiënten in een kwetsbare situatie beter kan. Heeft iemand de regie? Wie is de beste persoon of organisatie voor regie? Wie is nu de spin in het web? Waar zijn korte lijnen en waar ontbreekt juist de samenwerking? Dit willen wij onderzoeken met de Samenwerkstudie van project DOEN!. 

Uw gegevens worden anoniem verwerkt 

Om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen wordt u in de vragenlijst gevraagd om namen in te vullen van de personen waarmee u samenwerkt. Het is belangrijk om te weten dat wij deze namen niet bekendmaken in de rapportages. Deze namen blijven anoniem. Alleen de onderzoekers kunnen de namen zien om analyses te doen.  

Over DOEN! 

Samenwerkingsproject DOEN! is gericht op het verbeteren van de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking of een psychische kwetsbaarheid in de gemeente Groningen die vragen hebben op het gebied van seksualiteit, anticonceptie, kinderwens, (onbedoelde) zwangerschap of ouderschap.   

Uw input is belangrijk 

U bent als professional van onschatbare waarde om het samenwerken zoals we dat NU doen in de gemeente Groningen in kaart te brengen.     

Doet u mee? Klik hier om naar het onderzoek te gaan.  

 

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen