Submenu

Shkorey is gelanceerd!

ProfielfotoGeertje Postma 21-02-2023
135 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 16 februari is de eerste versie van Shkorey gelanceerd tijdens de #Week van de Liefde op het Friesland College! Met deze lokale lancering staat Shkorey online in de playstores, met verhaallijnen rond de thema's Veilig Vrijen, Zwangerschap en Opvoeden.

Afgelopen donderdag vond de lokale lancering van Shkorey plaats op het Friesland College tijdens de #weekvandeliefde. Mensen, wat een prachtige dag hebben we met elkaar gehad! Het volle programma met o.a. een banen- en informatiemarkt van de geboortezorg en JGZ, workshops over het gebruik van Shkorey, een game-corner, onze Eritrese cultural corner en de Talkshow Shkorey, zijn enthousiast bezocht door zo'n 150 bezoekers. Voor ons team was dit enthousiasme een prachtige beloning na een periode van hard werken!

Met deze lokale lancering staat de eerste versie van de game Shkorey online in de playstores. Onderaan deze post vindt u de downloadlinks. Over enkele maanden vindt de landelijke lancering plaats. Dat betreft een update van de huidige versie, met o.a. twee nieuwe karakters en hoofdonderwerpen. Daarnaast werken wij de komende tijd aan handleidingen voor verschillende beroepsgroepen en pilots voor het vullen van de 'Hulp in jouw buurt'-functionaliteit in drie nieuwe gemeenten. Hou deze pagina en onze nieuwsbrieven in de gaten voor updates hierover.

Wilt u weten wat Shkorey voor uw werk met Eritrese nieuwkomers kan betekenen? Neem contact met ons op via info@shkorey.nl en kijk op onze website www.shkorey.nl.

Downloaden via:
https://lnkd.in/edPV5rNq

Afbeeldingen

Bekijk ook

Cookie-instellingen